U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

REPARATIE

Onderhoud aan computers is belangrijk, maar wordt toch regelmatig vergeten of bewust niet gedaan. Een computer is echter een complexe machine met veel gevoelige micro-elektronica en zeer uitgebreide software. Zonder degelijk onderhoud behaalt u niet de optimale prestaties uit uw computer.

Een computer wordt standaard in drie jaar afgeschreven, maar blijft gemiddeld vijf jaar dienst doen. En dat is prima. Echter is het zo dat bijna elke gebruiker opmerkt dat de computer steeds trager wordt, al na het eerste jaar. Dit is vaak een bron van grote ergernis. Het is hoofdzakelijk software die ervoor zorgt dat de computer steeds trager wordt. Dikwijls is één trage computer de oorzaak van een compleet traag netwerk.

Door minstens één keer per jaar streng de geïnstalleerde software te evalueren kunt u een computer al flink “opschonen”. Dit is echter niet voldoende, veel software is vaak niet zichtbaar en kan alleen worden verwijderd door een expert. Soms is de computer al zodanig vertraagd door een overvloed aan programmatuur dat een complete herinstallatie de beste oplossing is.

Welcomp IT-Services helpt graag bij het onderhoud aan u computers.