U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

NETWERKEN

Aanleg (bedrijfs)Netwerk/servers /ADSL of Kabelinternet

Een bedrijfs/thuis netwerk draadloos maken, Netwerken aanleggen/inrichten, servers leveren en installeren en ADSL of kabelinternet aanleggen.
Wanneer u als Bedrijf zijnde of als particulier een snelle breedband verbinding wilt hebben kunt u bij ons terecht voor advies en hulp bij installatie. Wij hebben al vele mensen voorzien van een breedbandinternet verbinding (ADSL, SDSL of Kabelinternet).

Ook is het voor bedrijven of particulieren erg aantrekkelijk om het thuis- of bedrijfs- netwerk draadloos te maken zodat men zonder enige moeite PC’s kan verplaatsen en dat men met een laptop overal draadloos kan internetten, printen, bij bestanden op andere computers kan enz…
Wanneer u nog geen netwerk heeft maar wel meerdere computers kunnen wij voor u deze computers met elkaar verbinden en zorgen dat elke computer kan internetten en printen vanaf dezelfde printer.

Ook kunnen wij uw bedrijf voorzien van servers waar u uw belangrijke bestanden op kunt opslaan en waar de bestanden beveiligd zijn wanneer er bijvoorbeeld een harde schijf kapot gaat of u kunt backups maken elke dag en meenemen naar huis zodat u zelfs na brandschade uw belangrijke gegevens nog heeft. Er is heel veel mogelijk op gebied van servers.

Neemt u gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft.